Informació

Vodafone està impulsant la Internet de les Coses mitjançant la connexió de màquines, aparells i objectes a Internet, convertint-los en intel·ligents, els quals es comuniquen amb el món que els envolta.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Automotive

La IoT està proporcionant solucions per al mercat massiu, com per a la navegació de vehicles i diagnòstic, ara Vodafone actua sobre els nous serveis de valor afegit, a partir de les alarmes d’accidents i desglossament d’informació i entreteniment en l’automòbil.

Consumer Electronics

Els productes de consum connectats estan fent la vida més fàcil, més productiva i més assequible. Des dels lectors electrònics fins a les càmeres digitals, com per exemple els monitors de salut o els sensors d’una nevera, Vodafone està ajudant els fabricants d’electrònica d’innovar i crear nous mercats.

Retail

Vodafone IoT ajuda als proveïdors minoristes a adquirir i actuar sobre la informació que necessiten per operar de manera més eficient, simplificant els processos i comprometent-se amb els clients. Des de la gestió de la cadena de subministrament fins al punt de venta la qual esta revolucionant l’experiència del consumidor.

Energy and Utilities

Permet als proveïdors recopilar informació valuosa amb facilitat, Vodafone IoT esta aportant importants eficiències i estalvis de costos. La simplificació i l’automatització són la millora dels processos de negoci i així s’ofereix un millor servei al client.

Banking, Finance & Insurance

Vodafone IoT és capaç d’ajudar als nostres clients a evolucionar més ràpid que el mercat. Junts estem aconseguint un valor tangible a través de solucions tecnològiques innovadores, com l’assegurança basada en l’ús, la connectivitat mòbil per a caixers automàtics i un seguiment en temps real dels actius mes valuosos.

Health

Les solucions de Vodafone IoT aconsegueixen convertir en una part integral l’atenció al pacient, ajudant a reduir els costos, així com a salvar vides. Per exemple, els sensors a la casa del pacient poden recopilar informació sense comprometre la privacitat els quals son dispositius de monitorització remota que pot permetre als metges comprovar els pacients amb malalties cròniques.

Manufacturing

Proporcionar, recopilar informació automatitzada eficient i rendible, la tecnologia M2M Vodafone / IoT està transformant la indústria manufacturera. Des de seguiment d’actius per a la monitorització remota fins a la gestió de flota per al mesurament del medi ambient, avantatge que provoca augmentar el control i reduir la despesa.

Public Services

La tecnologia M2M / IoT és al cor de les noves ciutats intel·ligents del món. Permeten una gamma de solucions avantatjoses per la gent, com el transport intel·ligent, la millora de la seguretat i la monitorització remota la qual millora el manteniment de les instal·lacions públiques.

Security

Permet a la indústria de la seguretat passar de fix a la tecnologia sense fils, amb Vodafone IoT estem ajudant a proporcionar una nova generació de solucions. Són fàcils d’instal·lar, rendibles i aplicables a una àmplia gamma de circumstàncies.

Transport and Logistics

Les solucions de Vodafone ajuden als propietaris de flotes a detectar la ubicació i l’estat dels vehicles a part d’altres actius al llarg de la cadena de subministrament. Quan els terminis són vitals, això té un efecte directe sobre els ingressos i la satisfacció del client. A mes aconsegueixen salvaguardar el compliment legal i la seguretat del conductor.

Informació de contacte

Vodafone
Av. Diagonal, 123
08005 – Barcelona

Marcelo Linuesa
marcelo.linuesa@vodafone.com
610518554