Informació

Sparsity és l’spin-off del grup DAMA de la Universitat Politècnica de Catalunya especialitzada en l’anàlisi i la gestió del Big Data que té una llarga trajectòria de col·laboració amb empreses com ara IBM, Oracle, CA Technologies i ha participat en nombrosos projectes de I+D de la UE.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Un dels nostres projectes principals, CIGO!, ha estat desenvolupat i provat en el marc de frontierCities (projecte FP7). CIGO és una plataforma de mobilitat intel·ligent que permet integrar dades de mobilitat de qualsevol tipus (pol·lució, densitat de trànsit, hores puntes, índex de criminalitat…), analitzar-les i enviar polítiques de mobilitat optimitzades al dispositiu mòbil de l’usuari final en temps real. Aquesta tecnologia forma sinèrgies clares dispositius dins els marc de l’IoT i actualment estem treballant amb l’AMTU per realitzar l’enquesta de mobilitat de Terrassa emprant CIGO i un sistema de beacons.

Sparksee, la nostra base de dades en graf pot ser utilitzada en entorns IoT per facilitar la comprensió de la quantitat de dades generades per aquests dispositius.

Informació de contacte

SPARSITY
C/ Jordi Girona 1-3
UPC Campus Nord, Edifici C6
08034 – Barcelona

Josep Lluís Larriba
CEO
(+34) 934 017 496
larri@sparsity-technologies.com