Informació

Smilics Technologies és una empresa catalana que dissenya i fabrica solucions completes de hardware i software per a la monitoratge i gestió del consum elèctric en qualsevol tipus d'instal·lació, des de la llar fins a la gran indústria. Tant el centre d'R+D com la fàbrica dels equips estan situats prop de Barcelona.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Wibeee IoT ofereix una solució de comunicació innovadora que cobreix tota la gamma de dispositius Wibeee i permet una fàcil instal·lació dels equips de mesura en llocs on la tecnologia Wi-Fi no està disponible o on es requereix una major robustesa i fiabilitat gràcies a la seva contínua connectivitat amb el núvol. Wibeee IoT permet controlar de manera eficient el consum d’energia, generant estratègies d’estalvi energètic personalitzades per a diferents sectors empresarials.

La plataforma Wibeee (web/APPs) permet gestionar els diferents tipus de dispositius de mesura, independentment de la seva tecnologia de comunicació, fent que l’ús de qualsevol sistema de comunicació sigui totalment transparent per a l’usuari final, facilitant així l’anàlisi, la gestió de dades i la presa de decisions d’eficiència energètica i optimització de costos.

Informació de contacte

Smilics Tecnologies, S.L.
C/Lepant, 43
08223 Terrassa
935158548

Judit Malgosa
671996619
jmalgosa@Wibeee.com