Informació

Electrónica Saltó és una empresa amb quasi 25 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis de manteniment en l’entorn IT per a grans empreses (banca, administració pública, indústria) amb activitat en l'àmbit nacional. D’aquesta experiència naix SOM el 2011, la plataforma tecnològica de solucions i microsolucions de gestió per a l’entorn IoT.

Grup Saltó es dedica des de 1994 a la prestació de serveis tecnològics i desenvolupament de software relacionats amb la implementació i manteniment d’infraestructura técnica, el desenvolupament de la plataforma SOM, la digitalització i projectes d’innovació IOT, IA, Big Data, geolocalització i mobilitat. Les nostres solucions són utilitzades tant per empreses públiques com privades.    Grup Saltó està format per un equip multidisciplinar amb perfils tècnics, juntament amb perfils de disseny, desenvolupament de negoci, recursos humans, operacions i administració. L’objectiu de Saltó es posar la tecnologia al servei de les persones i les organitzacions pel benefici de la societat.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

SOM és una plataforma de solucions enfocada a la digitalització i a la millora dels processos en àmbits de la Indústria 4.0, eficiència energètica, manufacturing, logística, Smart Cities, banking, agricultura o eHealth.  Mitjançant la recepció de dades d’altres sistemes o dispositius IoT, SOM activarà accions de forma automàtica i intel·ligent. Mitjançant tècniques de Machine Learning podrem crear models de comportament de dispositius IoT que s’usaran com a activadors d’ordres en un model predictiu de gestió del manteniment.  SOM facilita enormement la gestió d’operacions i l’assignació d’accions a recursos, mantenint un control de l’activitat de forma minuciosa i en linia. De la mateixa manera, es facilita  informació d’ajuda als intervinents, com per exemple un històric d’accions realitzades en una màquina, dispositiu IoT o robot, amb l’objectiu de facilitar la recol·lecció de dades, així com la disminució dels temps emprats en les operacions.

SOM és una plataforma cloud multitenant  amb aplicacions web i mòbil, que permetrà escalar a cada client de forma individual i segura. SOM es connectarà amb els ERPs més habituals del mercat.

Cas d’ús:

Gestió del servei tècnic de manteniment d’una empresa fabricant d’equips industrials. Mitjançant la recepció de peticions de servei per email o web, els dispositius IoT desencadenen els fluxos de gestió d’ordres de treball. Processos de planificació de tècnics, gestió d’actius, gestió de SLA’s, geoposició d’ordres i tècnics, dispatching automàtic, reporting o control econòmic de projectes.

Informació de contacte

Grup Saltó

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
Edifici TIC. Oficines 1 i 6.
Lleida, 25003

Anna Aragonès
902 202 357 | 600 916 249
info@groupsalto.com | aaragones@esalto.es