Informació

Sistemes Electrònics Progrés es dedica, des de 1985, al disseny i fabricació de programadors per al reg, fertirrigació i telecontrol de l’aigua. Aquesta especialització li ha permès oferir solucions per al reg de finques agrícoles, zones enjardinades i comunitats de regants. Avui, la gamma AGRÓNIC és coneguda per l’avançada tecnologia, qualitat i fiabilitat, i per l’acurat servei pre i post venda que l’empresa ofereix.  

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Aportem la més avançada tecnologia i les TIC’s principalment al sector agrari; això ens ha permès oferir una gestió integral del reg i la fertilització dels cultius. Mitjançant la integració de multitud de sensors, la nostra solució permet conèixer com és el clima, les característiques del sòl i el comportament de la planta, i intervé ajustant les actuacions per donar a la planta els nutrients que realment necessita tot optimitzant els recursos emprats: aigua, energia i fertilitzants.

En un món amb recursos naturals amenaçats per canvis climàtics, industrialització i creixement demogràfic, compartir el coneixement i transferir informació utilitzant la IoT ha de ser un objectiu en un engranatge que permet la millora en les produccions agrícoles i manteniment del paisatge urbà i rural de forma sostenible i social.

Informació de contacte

Sistemes Electrònics Progrés
Polígon Industrial, C/ de la Coma, 2
25243 El Palau d’Anglesola
Tel. 973 32 04 29
info@progres.es

Dani Tarragó Granado
dtarrago@progres.es