Informació

OTC Engineering és una enginyeria amb un alt contingut tecnològic i un ADN innovador. Proporcionem tecnologies de connectivitat per els sectors de la Mobilitat i la Indústria en general. 

OTC Engineering facilitat la connexió entre dispositius i el núvol, el que permet oferir eines per executar nous models de negoci, a l’hora que integrem la interacció amb l’usuari des del seu telèfon mòbil intel·ligent.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

OTC Engineering desenvolupa productes i solucions per la mobilitat intel·ligent, sostenible i el vehicle connectat. Treiem el màxim profit de la integració de les TIC en els vehicles per generar nous conceptes d’explotació, gestió i ús de la mobilitat.

Oferim serveis tècnics i professionals per desenvolupar, dissenyar, integrar i validar; noves aplicacions, sistemes, dispositius i components; des del concepte fins la producció.

Disposem de hardware personalitzat i desenvolupament de software, des de microcontroladors fins sistemes d’abord, mitjançant la implementació de comunicacions i el control d’algoritmes, són les principals tecnologies utilitzades per aconseguir els nostres objectius.

Informació de contacte

OTC Engineering
Carrer Compositor Casanovas, 2 pis
17800 – Olot

Pablo Gil Schröder
+34 977 271 643
marketing@otcengineering.com