Informació

NPAW és una companyia capdavantera en eines de business intelligence i Big Data a nivell mundial. La plataforma YOUBORA permet la captació de dades multidispositiu i multiformat, el seu tractament i presentació en temps real, tot en una interface gràfic intuitiu com a base per la presa de decissions basades en dades.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

YOUBORA és una eina troncal en la cadena de valor, que recopila dades, les processa i la converteix en informació accionable amb una interfície gràfica intuitiva i amigable.

  • Plataforma IoT per ingesta, transformació i emmagatzematge de qualsevol tipus de dada en un entorn robust i escalable, ingestant en la actualitat [començaments 2021] +4.000 Milions events/dia des de +270 milions de dispositius [ingesta de +8TB/dia]. Plataforma oberta a la ingesta de dades des d’altres sistemes.
  • Plataforma d’analítica per al processament, correlació, tractament i investigació de les dades amb capacitat de filtratge multidimensional il·limitat i capacitat de generació de tants quadres de comandaments com calguin. Inclou, entre d’altres, eines de reporting, alerta i motors de machine learning per la identificació de patrons i la predicció de comportaments o problemes. Oberta a la exportación cap a d’altres sistemes.

Informació de contacte

NPAW
C/ Roc Boronat, 23
08005 Barcelona
+34 931 222 111
@NicePeopleAW

Alex Colás
931 222 111
663 26 52 17
alex.colas@nicepeopleatwork.com

Víctor Carbonell
931 222 111
victor@nicepeopleatwork.com