Informació

Nearbysensor és una empresa fundada l’any 2013 per un conjunt d’enginyers amb experiència empresarial, per donar impuls comercial a un nou producte, basat en una solució especialment apta per a projectes en l’àmbit del M2M, del Building Management o de la Smart City.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

NearbySensor és una empresa que ha desenvolupat íntegrament un innovador sistema híbrid Software/Hardware que permet industrialitzar i simplificar la instal·lació, explotació i manteniment de xarxes multi-servei de control i automatització d’espais, situant en un mateix pla les funcionalitats clàssiques de control i automatització local via sensors i actuadors i las funcionalitats pròpies de la Internet de les Coses (IoT).

En aquest sentit, NearbySensor és un producte que fa plenament realitat la convergència entre sistemes d’informació i sistemes operacionals. La seva versatilitat, modularitat, facilitat de manteniment evolutiu i correctiu la fan una solució especialment apta per a projectes en l’àmbit del M2M, del Building Management o el de la Smart City.

Informació de contacte

NearbySensor
Berruguete, 60-62
08035 – Barcelona

Josep Martí
(+34) 935 995 924
nbs@nearbysensor.com