Informació

Inovum és un proveïdor de serveis informàtics amb seu a Barcelona i amb experiència en el desenvolupament i la integració de programari per a la indústria 4.0. El nostre objectiu fonamental és el disseny i desenvolupament d'aplicacions empresarials complexes per a la indústria IoT amb un fort enfocament en I+D.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Inovum ha desenvolupat INOWISE.IO, una solució intel·ligent de control industrial que ofereix al responsable de la botiga una visió general de les màquines en temps real i proporciona informes periòdics a la direcció. Les dades de la màquina es recopilen mitjançant sensors externs i interns i es poden visualitzar en temps real en taulers de taula personalitzables en qualsevol dispositiu habilitat per al navegador. S’està analitzant la informació de les dades per tal de determinar les accions correctores necessàries.

INOWISE.IO es pot sincronitzar amb el sistema ERP per activar automàticament compres de nous materials. INOWISE.IO implementa tècniques complexes d’aprenentatge automàtic per a prediccions de rendiment precises i per disminuir els costos de manteniment, el temps i els riscos de fallada. Els mòduls d’intel·ligència artificial proporcionen prediccions de rendiment precises. INOWISE.IO optimitza la producció mitjançant un sistema automatitzat de decisions de manteniment.

Informació de contacte

Inovum Solutions
Av. Mistral 24-26, esc. dreta, at. 1a
Tel. +34 931272421

Twitter 
LinkedIn

Franz Inselkammer, CEO
Tel. +34 687549557
info@Inovum-solutions.com