Informació

La Fundació i2CAT és un centre de recerca tecnològic sense ànim de lucre que promou activitats d’R+D+i al voltant de les tecnologies digitals avançades i la seva arquitectura, aplicacions i serveis. 15 anys de recerca internacional defineixen la seva expertesa en els camps del 5G, IoT, VR i tecnologies immersives, ciberseguretat, blockchain, Open Big Data i intel·ligència artificial. El centre col·labora amb empreses, administracions públiques, institucions acadèmiques i usuaris per tal d’aplicar aquest coneixement en la resolució de reptes socials i empresarials.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

La Fundació i2CAT ocupa una posició destacada en l’ecosistema de recerca i desenvolupament de tecnologies IoT i 5G a escala local i internacional.

Les àrees de recerca Mobile Wireless Internet, Software Networks i Recursive InterNetwork Architecture (RINA) innoven en protocols, serveis, infraestructura i connexions inalambriques per connectar els milers de milions de dispositius que s’esperen en un futur dominat per la Internet de les Coses.

Informació de contacte

Fundació i2CAT
Gran Capità 2-4
Edifici Nexus I, 2ª planta
08034 – Barcelona

Rosa Paradell
(+34) 935 532 510
rosa.paradell@i2cat.net