Informació

NTT DATA Europe & Latam neix de l'aliança entre everis i el grup NTT DATA per portar la transformació i la innovació a clients a Europa i Llatinoamèrica. És un dels 6 principals proveïdors mundials de serveis de TI, amb seu a Tòquio, i operen a més de 65 països.

Acompanyen en el camí de la transformació i de la innovació als nostres clients, creixent al costat, abraçant sense por la complexitat dels seus reptes per fer-los possibles.

A través d’una àmplia oferta de serveis de consultoria estratègica i Advisoring, tecnologies d’avantguarda, aplicacions, infraestructura, modernització de TI i BPOs, combinats amb una profunda experiència a tots els sectors d’activitat econòmica i de les comunitats on tenim presència a NTT DATA , aconseguim fer possible l’impossible.

Posen el seu afany en la construcció d’una comunitat de persones única i oberta, liderada per uns valors compartits, que ha anat creixent com una gran xarxa de talent col·lectiu capaç de multiplicar les seves capacitats i el seue coneixement per respondre amb agilitat a les necessitats canviants de els seus clients i anticipar-nos amb intel·ligència al futur.

Volen continuar construint un entorn únic de col·laboració, creatiu, proper i generós, que els permeti seguir evolucionant junts, com a comunitat i com a societat, i prosperant en un dia a dia ple de noves i millors possibilitats.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Everis té una àmplia experiència en el desenvolupament de solucions IoT en àmbits d’il·luminació, pàrquing, gestió de residus, participació i interacció ciutadana entre d’altres.

Treballen diferents punts de la cadena de valor començant per la consultoria del desplegament sobre IoT i la consultoria estratègica sobre quines són les millors solucions a desenvolupar acabant amb solucions software en l’àmbit de l’IoT; sempre tenint en compte solucions end-to-end per a clients i col·laboradors.

 

Informació de contacte

Everis
Diagonal 605 4a
08028 – Barcelona

Rubén Canovas
608921809