Informació

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de TECNIO), aplega l’experiència de més de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 36 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Un equip multidisciplinari i plurinacional format per científics i tecnòlegs treballa en més de 160 projectes de R+D aplicada, orientats a l’adquisició de nous coneixements per a la seva transferència a aplicacions i solucions específiques que cobreixin les necessitats del teixit industrial.

Capacitats d’R+D especialitzada en àmbits rellevants per la IoT:

Seguretat

  • Cibercrim (detecció i mitigació, identificació de patrons i anomalies, federació d’informació, etc.).
  • Identitat digital (privacitat, anonimització, autenticació, etc.).
  • Seguretat distribuïda (Internet de les Coses, Cloud Computing).
  • Seguretat en plataformes mòbils.

Analítica de dades aplicada

  • Disseny i implementació d’eines per a l’extracció d’informació de valor a partir de fonts diverses de dades (xarxes socials, Open Data, posicionament interior, etc.), usant una infraestructura apropiada per al processament de Big Data i la visualització dels resultats.
  • En aquest àmbit d’expertesa, conviuen a Eurecat perfils i activitats que s’ubiquen des de l’àmbit de l’R+D aplicada fins a l’àmbit de la transferència a l’empresa, en el marc del Big Data CoE Barcelona.

Desenvolupament de sensòrica
Objectes intel·ligents

Eurecat dirigeix la seva activitat a tots els sectors empresarials però, especialment, a set grans àmbits estratègics: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

Informació de contacte

Eurecat
Diagonal, 177, 8a planta
08018 – Barcelona

Joan Mas
Director Àrea Tecnologies Digitals
(+34) 932 381 400
joan.mas@eurecat.org