Informació

E-STRATOS Geosystems és una empresa sorgida d’un projecte compartit de les start-ups tecnològiques MDRONE, AgroMapping i AKIS International i amb el suport de l’Agència Espacial Europea a través del programa EOEI.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

El producte principal és la plataforma E-STRATOS, un software d’integració, anàlisi, visualització i interconnexió de dades dissenyat i programat íntegrament per l’empresa.

Avui dia, la majoria d’aplicacions s’han treballat a l’àmbit de l’agricultura i el medi ambient. Les tipologies de dades integrades rutinàriament inclouen dades de satèl·lits de diverses constel·lacions, drones, repositoris i serveis públics i privats i sensors de camp. Dins d’aquest darrer grup s’han dut a terme integracions per a diferents marques i fabricants d’aparells.

La plataforma E-STRATOS està concebuda com un sistema obert i flexible capaç d’actuar bidireccionalment, de forma que les possibilitats d’integració amb eines de tercers siguin màximes en qualsevol etapa (adquisició, anàlisi o exportació), tant per a visualització en la mateixa plataforma com en d’altres.

Informació de contacte

E-STRATOS
Llull 47, 4t 5a, Barcelona
@estratoseu

Víctor Falguera
v.falguera@e-stratos.eu

Fran Garcia
f.garcia@e-stratos.eu