Informació

A Chatu Tech oferim serveis d’enginyeria i de consultoria tecnològica en els camps de les telecomunicacions, l’electrònica i les solucions informàtiques incrustades. Desenvolupem productes propis i projectes a mida per a dotar amb solucions tecnològiques avançades als clients més exigents.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Des de ChatuTech hem desenvolupat dues solucions en l’àmbit de la IoT. Per una banda el producte CHAtU (Charge and take with yoU), un mini servidor portàtil amb creació de WLAN per la gestió documental entre usuaris propers. Permet ser interconnectat en xarxa i poder donar interconnectivitat entre proveïdors de serveis i clients a través de l’accés sense fils.

Per altra banda, tenim diversos sensors. Per exemple, en el cas del sector de la construcció treballem amb sensors per l’obtenció de la resistència del formigó o per la mesura de temperatura i humitat en edificis, amb el diferencial que el sensor s’incrusta a l’estructura. D’aquesta manera és possible una gestió eficient del consum energètic en el clima d’aquest.

Informació de contacte

Chatu Tech S.L.
C/Albinyana 109, 08223 Terrassa

Ignasi Cairó
646 037 246
ignasi@witeklab.com