Informació

Ateknea Solutions és una empresa líder d'enginyeria europea amb àmplia experiència en donar suport a les empreses per transformar les seves idees i projectes d'innovació en solucions comercials valuoses, rendibles i factibles, oferint serveis d'enginyeria de sistemes electrònics i de programari, disseny mecànic, automatització i engineria de sistemes de processos.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Ateknea ofereix serveis d’enginyeria en el domini IoT oferint solucions completes, incloent-hi el desenvolupament electrònic (desenvolupament de hardware i firmware), així com desenvolupament de programari (telecomunicacions, multi-pantalla de front-end i desenvolupament back-end) en diferents sectors com transports, TIC per a la salut, Agroofood, Indústria 4.0, energia, medi ambient, etc. Ateknea també és capaç d’aplicar intel·ligència al sistema integrant tècniques d’Intel·ligència Artificial com ara Sistemes Experts o tècniques de Machine Learning. És a dir, cobrim tot el valor de la cadena IoT incloent-hi els desenvolupaments de dispositius intel·ligents, la xarxa, la plataforma, l’analítica i els desenvolupaments de proveïdor de serveis.

A més, ara comercialitzem un sistema de control de l’aire urbà molt potent, innovador i únic que permetrà, per primera vegada, cartografiar la contaminació atmosfèrica a les ciutats en una escala que abans era inimaginable. Es basa en un gran desplegament de nous sensors de gas assequibles i excepcionalment precisos mitjançant un avançat algorisme de postprocessament.

Informació de contacte

Ateknea Solutions
C/Can Rosés, 45
Cornellà de Llobregat, 08940
932049922

Josep Perelló Vallès
932049922
josep.perello@ateknea.com