Informació

L'Asociación de Investigación en Inteligencia Artificial Para la Leucemia Peter Moss vol avançar en la investigació mèdica de la leucèmia mitjançant les últimes tecnologies com la intel·ligència artificial, Internet de les coses, robòtica, realitat virtual / augmentada / mixta, disseny i impressió 3D i Blockchain. Pretenem que les nostres investigacions, resultats i tecnologies siguin gratuïts i de codi obert

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Tots els classificadors d’Intel·ligència Artificial que desenvolupen per a la detecció de leucèmia i COVID estan dissenyats per poder funcionar en dispositius IoT de baixa potència.

El seu principal projecte de desenvolupament, l’Hospital Intelligent Automation Server (HIAS), és un servidor IoT de codi obert que allotja corredors locals MQTT i AMQP que proporcionen protocols de comunicació de màquina a màquina. Aquests permeten que els dispositius i aplicacions connectats a la xarxa HIAS es comuniquin amb la xarxa i altres dispositius / aplicacions que hi ha connectats.

Cada dispositiu HIAS és un dispositiu IoT modular que s’ha subministrat a través de la interfície d’usuari HIAS. Els protocols IoT compatibles són MQTT, AMQP, Websockets, Bluetooth i BLE.

Informació de contacte

Adam Milton-Barker
603358245 | adammiltonbarker@leukemiaresearchassociation.ai

Asociación de Investigación en Inteligencia Artificial Para la Leucemia Peter Moss
c/Borrell, 7, 08202, Sabadell
603 358 245 | Web | Twitter | LinkedIn