Informació

Arca. és una enginyeria, desenvolupadora i integradora de solucions tecnològiques dedicada a la gestió integral de xarxes de telecomunicacions i a la innovació en les operacions de negoci amb focus en la connectivitat, automatització i optimització de processos.

Arca. disposa d’experiència contrastada en tota la cadena de valor IoT, desenvolupant solucions ad-hoc principalment pels sectors telco, utilities, renovables, gestió de residus i Industria 4.0.  La nostra proposta és dual, proveïm serveis de xarxa (dirigits a dissenyar, desplegar, optimitzar, mantenir xarxes multi-tecnologia) i de negoci (innovació en les operacions a través de la transformació digital i l’adopció de noves solucions tecnològiques).  Som agnòstics pel que fa a proveïdors o tecnologies, valorant i prioritzant la idoneïtat segons el repte proposat. Aquest enfocament ens a permet crear un ampli ecosistema de col·laboradors (proveïdors d’equips, solucions, operadors) amb qui cocreem solucions conjuntament amb els clients.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

Arca. disposa d’experiència contrastada en tota la cadena de valor IoT, desenvolupant solucions ad-hoc principalment pels sectors telco, utilities, renovables, gestió de residus i Industria 4.0.

La nostra proposta és dual, proveïm serveis de xarxa (dirigits a dissenyar, desplegar, optimitzar, mantenir xarxes multi-tecnologia) i de negoci (innovació en les operacions a través de la transformació digital i l’adopció de noves solucions tecnològiques).

Som agnòstics pel que fa a proveïdors o tecnologies, valorant i prioritzant la idoneïtat segons el repte proposat. Aquest enfocament ens a permet crear un ampli ecosistema de col·laboradors (proveïdors d’equips, solucions, operadors) amb qui cocreem solucions conjuntament amb els clients.

Informació de contacte

Arca.
Parc Empresarial Sant Joan, Plaça de Xavier Cugat, 2 (Bloc Nord B), 08174 Sant Cugat

Raul Iglesias
+34 667 903 469
raul.iglesias@arcatelecom.com

Twitter LinkedIn