Aquest és el directori on trobaràs l’activitat específica i les dades de contacte de tots els membres de la IoT Catalan Alliance.

Tots A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Empreses

Centres de recerca

Tipologia

Activitat

Sector

Subsector

Aine Informàtica

Aine Informàtica

Aine Informàtica és una empresa del sector de les TiC fundada l’any 1987. Ofereix serveis especialitzats d'enginyeria, per a la realització de projectes referents a tecnologies de la informació i comunicacions

DOMINION

DOMINION

Empresa tecnològica dedicada al desenvolupament i integració tecnològica, incorporant coneixements en tots els processos d'enginyeria bàsica i de detall, centrat en solucions d'automatització, sistemes audiovisuals i projectes d'integració.

INLOC ROBOTICS

INLOC ROBOTICS

INLOC ROBOTICS és una empresa de recerca altament especialitzada que ofereix solucions en el camp de la robòtica i, en general, en l'àrea d'automatització i control, incloent-hi sensors, actuadors, sistemes integrats, sistemes de monitoratge, etc., oferint serveis d'enginyeria i de consultoria experta.

Roomonitor

Roomonitor

Roomonitor es una eina de monitorització i control de nivells de soroll en tot tipus d’allotjament turístic.

Grupo Sothis

Grupo Sothis

El Grupo Sothis va néixer el 2008, és una de les companyies participades per la Societat d'inversió Angels, que pertany a Marina d'Empreses, impulsada per Juan Roig, fundador de Mercadona. Actualment és l'empresa líder en la implantació de la industria 4.0 en el sector industrial espanyol.

Applus+ Laboratories

Applus+ Laboratories

Applus+ Laboratories (LGAI Technological Center S.A.) està especialitzat en el desenvolupament tècnic de solucions per millorar la competitivitat dels seus productes i fomentar la innovació dels mateixos.

ACISA

ACISA

Empresa líder d’enginyeria, desenvolupament i serveis especialitzada en els sectors dels sistemes intel·ligents de mobilitat, energia, telco i industrial.

Urbiotica

Urbiotica

A Urbiotica desenvolupem solucions IoT aplicades a les ciutats i la indústria, basades en sistemes de sensorització i plataformes de connexió de dispositius i gestió de la informació que aportin valor als nostres clients en la millora i innovació dels seus processos i productes.

Atlantis IT

Atlantis IT

Atlantis IT és líder en el mercat de la gestió de flotes i en alarmes i localitzadors de vehicles. Permeten conèixer en temps real la localització de vehicles i habiliten la monitorització d'aquests, estalviant costos i augmentant productivitat.

OTC Engineering

OTC Engineering

OTC Engineering és una enginyeria amb un alt contingut tecnològic i un ADN innovador. Proporcionem tecnologies de connectivitat per els sectors de la Mobilitat i la Indústria en general.  

CIT UPC

CIT UPC

CIT UPC és el Centre Tecnològic de la Universitat Politècnica de Catalunya Barcelona Tech i té l’objectiu de posar la capacitat de recerca universitària al servei de la innovació en les empreses partint de centres punters en recerca i transferència tecnològica.  

IoT Lab

IoT Lab

IoT lab sorgeix del grup d'investigació Wireless Networking de la Universitat Pompeu Fabra com a espai d'innovació on es fusionen projectes de recerca i transferència de tecnologia dins l’àmbit d’IoT.

SENER

SENER

SENER és un grup privat d'enginyeria i tecnologia fundat el 1956 que destaca per proporcionar solucions innovadores i de gran qualitat als àmbits: Enginyeria i Construcció, on SENER és una empresa de referència internacional als sectors d'infraestructures i Transport, Energies Renovable, PowerOil & Gas, i Naval; energies renovables i valorització energètica de residus, on participa com a proveïdor de solucions claus en mà o soci promotor, i aeroespacial, on desenvolupa solucions a l'estat de l'art tecnològic i amb plena fiabilitat al mercat institucional dels sectors de l'espai, aeronàutica i defensa.

ON TESTING

ON TESTING

Enginyeria electrònica que dona serveis en tot l'àmbit de la producció electrònica. Començant pel concepte de producte i arribant fins a la fabricació, passant per la certificació, anàlisis de costos, etc.

OpenMote

OpenMote

OpenMote Technologies, S.L. és una spin-off del projecte OpenWSN, sorgit de la Universitat de California Berkeley, que es dedica a les xarxes sense fils de baix consum per l’àmbit IoT industrial.

Fundació Eduard Soler

Fundació Eduard Soler

La Fundació Eduard Soler és una fundació privada sense ànim de lucre situada a Ripoll I creada l’any 1996 per Eduard Soler. Oferim ensenyament tecnològic a través de CFGS, Formació Contínua, Formació a Mida i Cursos Online. Donem suport tecnològic mitjançant el Centre Tecnològic a les empreses de l’entorn aportant serveis de valor afegit. Fomentem l’emprenedoria, tant en l’àmbit de l’ensenyament com en el de l’activitat empresarial.

Cimitec

Cimitec

El CIMITEC  és el grup del Departament d’Enginyeria Electrònica de la UAB, membre de la xarxa TECNIO, dedicat a recerca i transferència de solucions innovadores en l’àmbit de l’enginyeria de radiofreqüència i microones. Està format per doctors, enginyers i tècnics.  

Goo Apps

Goo Apps

Goo Apps és una empresa de desenvolupament de software a mida. Oferim solucions B2B que engloben totes les àrees de l’àmbit mobile, des d’aplicacions fins a IoT, i fem possible la transformació digital de processos a través del disseny i implementació dels nostres productes.

Geprom Software Engineering, S.L.

Geprom Software Engineering, S.L.

Especialistes en el desenvolupament i integració de solucions avançades en l'àmbit de la indústria 4.0 i l'automatització industrial. Ofereix productes i serveis clau en mà, des de R+D fins a la posada en marxa d'instal·lacions i sistemes. Tot això amb un objectiu clar: augmentar l'eficiència de la producció.

BCNSOLUCIONA

BCNSOLUCIONA

BCNSOLUCIONA és una empresa dedicada a la ciberseguretat. Les seves especialitats inclouen els tests d'intrusions, ja siguin interns com externs; tota mena d’auditories i consultories de seguretat independentment del dispositiu i xarxa (IT, OT i IOT) i l'adequació als nous reglaments de protecció de dades.

Smilics Technologies

Smilics Technologies

Smilics Technologies és una empresa catalana que dissenya i fabrica solucions completes de hardware i software per a la monitoratge i gestió del consum elèctric en qualsevol tipus d'instal·lació, des de la llar fins a la gran indústria. Tant el centre d'R+D com la fàbrica dels equips estan situats prop de Barcelona.

IN3 WiNE Research Group

IN3 WiNE Research Group

Centre de recerca vinculat a la Universitat Oberta de Catalunya. Grup de recerca Wireless Networks.

Idneo

Idneo

Idneo es una enginyeria amb més de 300 professionals especialitzada en el disseny, desenvolupament i producció de solucions i productes d’alt valor afegit.

Orange

Orange

Orange és un dels principals proveïdors internacionals de serveis de telecomunicacions per a clients corporatius,  tant autònoms i pimes com  grans multinacionals. És el soci de confiança per  assessorar i acompanyar els seus clients en el seu procés de transformació, a través de serveis com el M2M o l’evolució a IoT, per adaptar els seus negocis a la nova economia digital i global.

Nelmia

Nelmia

Nelmia Robotics Insight és una empresa de serveis de consultoria especialitzada en els sectors de la robòtica industrial i dels serveis professionals, la indústria 4.0 i la innovació tecnològica combinatorial. Nelmia opera des de Barcelona i Boston.

Identitat

Identitat

Des d'Identitat accelerem els processos d’innovació de les empreses mitjançant la ideació, prototipat ràpid i desenvolupament incremental de solucions digitals d’alta qualitat, especialment en l’àmbit mobile.  

Integral Innovation Experts

Integral Innovation Experts

Integral és una empresa vinculada a l’àmbit de l’enginyeria de productes, disposant de tot un conjunt d’aplicacions per assistir al desenvolupament i la servicialització de productes intel·ligents i connectats, oferint el menor cost de propietat (TCO) a través de la implementació de les tecnologies Indústria 4.0 amb la major tornada de la inversió.

Thethings.io

Thethings.io

Thethings.io és una plataforma que permet connexions ràpides i escalables amb la tecnologia Internet of Things, permetent així la monitorització i gestió dels teus dispositius en temps real i reportant tota aquesta informació per posteriorment poder analitzar totes les dades recollides.  

ALTEK ENGI BCN

ALTEK ENGI BCN

Especialistes en serveis orientats a la industrialització o creació de circuits electrònics. Els seus serveis van des de el desenvolupament del projecte fins la seva industrialització. Posen al servei del mercat la seva capacitat tècnica així com també una gran experiència en tot tipus de sectors i processos productius.

Tracktio

Tracktio

Empreses del sector Indústria, Logísticia, Retail i Salut utilitzen les solucions de tracking IoT desenvolupades per Tracktio, que permeten a les empreses traçar en temps real i posicionar amb alta precisió actius de tot tipus com mercaderies, palets així com també treballadors o clients.

VENCO

VENCO

Distribució de components i solucions en l’àmbit de l’electrònica industrial amb un ampli coneixement dels mercats mèdic, industrial, energia, transport, aviònica, defensa i IoT i amb un suport tècnic de qualitat.

Enide

Enide

Enide és una empresa d'enginyeria dedicada a la investigació, els serveis i les tecnologies innovadores. Incorporem una llarga experiència en realització de projectes d'alta complexitat tecnològica, com els de l'àmbit europeu de R + D.

Tai Smart Factory

Tai Smart Factory

Tecnologías Aplicadas a la Información (TAI) és una empresa que des del 1997 es dedica al desenvolupament, implementació, manteniment i comercialització de programari per a la presa de dades de les plantes industrials.

Narinan

Narinan

Enginyeria de sistemes especialitzada en la implantació de solucions IoT a la industria i a la millora de processos fent ús de les noves tecnologies.

Ateknea Solutions

Ateknea Solutions

Ateknea Solutions és una empresa líder d'enginyeria europea amb àmplia experiència en donar suport a les empreses per transformar les seves idees i projectes d'innovació en solucions comercials valuoses, rendibles i factibles, oferint serveis d'enginyeria de sistemes electrònics i de programari, disseny mecànic, automatització i engineria de sistemes de processos.

OPP Group

OPP Group

Optimal Pork Production S.L. (OPPgroup) és una empresa proveïdora de serveis d'assessoria integral a explotacions de producció porcina, implantació i creació de noves tecnologies així com projectes clau en mà de granges tecnificades Pplus.

Triskel

Triskel

Triskel és una enginyeria especialitzada en el desenvolupament de serveis de geo-localització i gestió remota per sectors on la transmissió de dades i la mobilitat és la clau del seu desenvolupament empresarial.

Nearbysensor

Nearbysensor

Nearbysensor és una empresa fundada l’any 2013 per un conjunt d’enginyers amb experiència empresarial, per donar impuls comercial a un nou producte, basat en una solució especialment apta per a projectes en l’àmbit del M2M, del Building Management o de la Smart City.

Digital Smart Group

Digital Smart Group

Capacitant les empreses de tecnologia intel·ligent. Ajudant les empreses a fer realitat la seva estratègia digital empresarial. Ajudant els nostres socis a augmentar les vendes i arribar a nous mercats geogràfics o verticals.

The World of Thor

The World of Thor

The World of Thor és una empresa catalana dedicada a la venda de dispositius mòbils industrials i al desenvolupament d’aplicacions IoT per a la indústria (I2oT).

AllWize

AllWize

AllWize crea solucions IoT connectades al protocol de comunicacions LPWAN Wize i facilita la connectivitat d’aquestes a les xarxes existents en el territori. Avui dia, AllWize està centrada a generar aplicacions de valor pel món de les utilities i les ciutats.

s::can Messtechnik GmbH

s::can Messtechnik GmbH

s::can Messtechnik GmbH, fundada l’any 1999 a Viena, és una empresa dedicada plenament al monitoratge de la qualitat de l’aigua on-line. Els productes s::can mesuren a temps real un ampli rang de paràmetres en aigua potable, residual i aplicacions industrials i mediambientals. Són precisos, intel·ligents, robustos i necessiten molt poc manteniment.

Wireless Logic

Wireless Logic

Proveïdor global de connectivitat cel·lular m2m per a aplicacions IoT.

Accent Systems

Accent Systems

Accent Systems és una companyia centrada a oferir solucions IoT per a tercers. Ofereix una gran varietat de productes estàndard basats en geolocalització i tracking, i també desenvolupa dispositius IOT a mida per als seus clients.

IGS Group

IGS Group

Empresa d'enginyeria i fabricació de dispositius electrònics. Realitzem projectes a mida per a grans clients i dissenyem productes segons necessitats. Som especialistes en disseny i desenvolupament d'elements que tinguin relació amb els camps magnètics gràcies al nostre personal altament qualificat i la col·laboració amb universitats europees.

MCSystems

MCSystems

MCSystems neix de la il·lusió i la inquietud del seu jove equip per donar una solució fiable i econòmica a la problemàtica del control i gestió d'estocs en les explotacions agropecuàries i industrials.

Oficloud

Oficloud

Startup en l’àmbit de la privacitat i seguretat informàtica. Els seus serveis es basen en dues patents per a dues innovadores tecnologies: una per compartir dades al núvol amb la privacitat d'una xarxa local i una altra per recopilació de dades garantint la privacitat dels usuaris.

Edenway

Edenway

Edenway és una PIME especialitzada en l'enginyeria, la implementació i la industrialització de projectes innovadors en temàtiques amb impacte elevat en escenaris urbans com mobilitat i transport sostenible, energia, TIC (Internet of Things, Open Data, etc.) o reptes socials entre d'altres.

Suiphos Urban Intelligence

Suiphos Urban Intelligence

Suiphos Urban Intelligence és una spin-off concebuda com una solució d'avantguarda, original i innovadora, en la indústria de l'IoT. Suiphos neix com una plataforma on-line oberta i modular basada en un programari de manteniment d'actius urbans desenvolupat al llarg dels últims 30 anys.

Ctrl4 Enviro

Ctrl4 Enviro

Provinent de la sensorització, monitoratge i control optimitzat per a aconseguir eficiència energètica i d'altres recursos, Ctrl4 Enviro incorpora actualment anàlisi d'imatge per computador com a sistema avançat de detecció d'esdeveniments per tal de complementar els sensors convencionals.

Wieland Electric

Wieland Electric

Wieland Electric és una empresa alemanya fabricant de material elèctric amb presència internacional i més de 100 anys d’experiència en l’àmbit de l’automatització industrial.

MobileKnowledge

MobileKnowledge

Som un equip d'enginyers de hardware i software experts en tecnologies segures i sense contacte i les seves aplicacions relacionades: NFC, micro-controladors segurs, targetes intel·ligents, aplicacions mòbils, lectors ICs, Bluetooth, smart tags i etiquetes, RFID, família MIFARE, dispositius d'autenticació, IoT.

Vodafone

Vodafone

Vodafone està impulsant la Internet de les Coses mitjançant la connexió de màquines, aparells i objectes a Internet, convertint-los en intel·ligents, els quals es comuniquen amb el món que els envolta.

IoT Partners

IoT Partners

IoT Partners és una empresa consultora que proporciona solucions hardware/software completes a la industria de IoT focalitzant-se en serveis com l'acceleració de projectes tecnològics a través de la consultoria, el disseny de prototips i la formació d'equips.

Eurecat

Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de TECNIO), aplega l’experiència de més de 450 professionals que generen un volum d’ingressos de 36 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses.

IOT Labs

IOT Labs

IOTLABS és una empresa privada situada al Campus Nord de la UPC. Disposen d'un equip multidisciplinar dedicat al desenvolupament, incubació i llançament de solucions verticals IoT.

AECA Group

AECA Group

Durant més de 23 anys, des d’AECA hem aportat solucions d’enginyeria energètica, integració d’energies renovables i consultoria energètica per ajudar als nostres clients a reduir els consums i costos energètics. DATA WATT 4.0 neix per millorar aquesta resposta. És una eina de monitoratge i anàlisis de consums d’electricitat, gas i aigua que ens permet estar connectats amb els nostres clients per tal de donar un servei interactiu i proactiu aportant els valors de la tecnologia 4.0 i l’experiència d’un equip de més de 20 persones

NexTReT

NexTReT

NexTReT ofereix solucions i serveis d'infraestructures, desenvolupament i qualitat de servei. Ens responsabilitzem que la informàtica del nostre client estigui disponible 24x7x365. Més de 300 enginyers implicats, més de 200 certificacions de fabricants i metodologies de qualitat garantides asseguren l'èxit dels nostres projectes i serveis. Amb més de 20 anys d'experiència i un ampli coneixement del sector TIC.

Cellnex Telecom

Cellnex Telecom

Cellnex Telecom és el principal operador independent d’infraestructures per les telecomunicacions inalàmbriques d’Europa. S'ha posicionat al capdavant del sector en l'àmbit de les xarxes de nova generació amb la seva seu ubicada a Barcelona.  

STIMULO

STIMULO

Stimulo és una agència de disseny i innovació. Ajudem a les empreses, fabricants, emprenedors i organitzacions a crear oportunitats de negoci mitjançant l'estratègia i el disseny de productes i serveis en el camp dels dispositius mèdics, electrònica, electrodomèstics, esport, il·luminació i packaging. Disseny centrat en l'usuari.

Ackcent

Ackcent

Ackcent és una empresa especialitzada i dedicada exclusivament a serveis i solucions de ciberseguretat. El seu objectiu és protegir eficaçment els actius digitals crítics dels seus clients.

SIARQ

SIARQ

SIARQ és una empresa dedicada al disseny i enginyeria de productes i solucions innovadores i sostenibles amb l'objectiu d'impulsar l'ús de les energies renovables i aportar solucions ecològiques a les ciutats intel·ligents i a l'arquitectura.

X Cale Consulting

X Cale Consulting

Som una empresa de consultoria especialitzada en tecnologia turística. L’equip directiu està format per ex-directius d’Hotelbeds. La nostra missió és ajudar a créixer a empreses turístiques a través de la de transformació digital.

Iris

Iris

Iris Enginyeria és una enginyeria especialitzada en tecnologies per a la indústria 4.0; nous sensors basats en fotònica i tecnologies SMAC (Social, Mobile, Analytic & Cloud).

Innova IT

Innova IT

Enginyeria industrial de processos on treballen amb diferents marques de PLC’s per a l'automatització de màquines o línies de producció. També són experts en telecomunicacions i en Home Automation.

Huawei

Huawei

Proveïdor de solucions de connectivitat i gestió de la informació per a operadors, empreses i particulars, amb >180.00 treballadors, presència en >170 països, equip I+D+i amb > 80.000 treballadors i >36 centres d'I+D+i distribuits globalment, amb una clara estrategia per liderar els camps del 5G, IoT, AI i Cloud.

Mycelium Networks

Mycelium Networks

Mycelium Networks ofereix solucions IoT basades en la plataforma propietària SmartDataSystem. El SmartDataSystem és una plataforma “cloud” que permet a enginyeries, integradors de sistemes, fabricants d'equips o qualsevol amb coneixements bàsics, desplegar solucions IoT en una gran varietat d'indústries, o expandir la seva oferta actual de serveis incloent aplicacions pre-configurades.

B24IoT

B24IoT

B24IoT és una start-up que desenvolupa serveis tecnològics IoT per al sector gasista, químic i cerveser.

ChatuTech

ChatuTech

A Chatu Tech oferim serveis d’enginyeria i de consultoria tecnològica en els camps de les telecomunicacions, l’electrònica i les solucions informàtiques incrustades. Desenvolupem productes propis i projectes a mida per a dotar amb solucions tecnològiques avançades als clients més exigents.

BSC-CNS

BSC-CNS

La missió del BSC-CNS és investigar, desenvolupar i gestionar tecnologies de la informació per tal de facilitar el progrés científic. Un equip multidisciplinar i instal·lacions informàtiques d'alt rendiment fan del BSC-CNS un centre internacional d'excel·lència en e-Ciència.

Universitat Autònoma De Barcelona

Universitat Autònoma De Barcelona

Universitat Autònoma de Barcelona – CORE de Ciutats Intel·ligents i sostenibles/Universitat Autònoma de Barcelona – Oficina de Projectes Internacionals de Recerca (OPIR).

AUBAY

AUBAY

AUBAY és una empresa de serveis digitals (DSC) fundada el 1998. Actualment, amb un fort creixement, AUBAY opera en mercats amb un alt valor afegit, tant a França com en altres parts d'Europa. AUBAY té actualment més de 6.000 empleats i va obtenir una facturació de més de 400M € el 2018.

Zolertia

Zolertia

Zolertia és una empresa amb més de 10 anys d’experiència especialitzada en el desenvolupament de solucions de hardware i software en l’àmbit de l'Internet de les Coses.

ERNI

ERNI

ERNI és una multinacional suïssa de desenvolupament de software a mida. Està especialitzada en els àmbits de la indústria 4.0, el cotxe autònom i connectat i en dispositius de diagnòstic mèdic i treballa per a empreses multinacionals com HP, Roche, ABB, SGS o Ficosa. En plena fase d’expansió a Espanya, ERNI ja ha començat a treballar també en sectors com el dels videojocs o les assegurances. Tenim 4 oficines a Espanya, tres d’elles a Catalunya i som més de 250 treballadors i treballadores.

Ilimit

Ilimit

Des de 1995 responen a desafiaments tecnològics amb una proposta que viu al seu nom: Ilimit. Proveïdor de serveis tecnològics i telecomunicacions concebut per persones i dissenyat per aportar valor al negoci. Servei, simplicitat i orientació a resultats.

Keacoustics

Keacoustics

KEACOUSTICS és una enginyeria d'acústica avançada, soroll i vibracions, experta en gestió, lideratge i execució de projectes innovadors d'alt valor en situacions d'especial complexitat en entorns urbans, ambientals, arquitectònics i industrials. A partir de la xarxa d’especialistes i professionals multidisciplinaris, formem i proveïm el millor equip d’experts per cada projecte.

Pervasive Technologies

Pervasive Technologies

Empresa especialitzada en la construcció de solucions predictives cloud i edge mitjançant l'ús d'IA avançada, Machine Learning i Deep Learning. Principal activitat en l'aplicació d'aquestes tecnologies per al tractament intel·ligent d'imatges i vídeo.

Alfred Smart Systems

Alfred Smart Systems

Alfred Smart Systems és una empresa que desenvolupa i integra diferents sistemes tecnològics a tota mena de negocis per ajudar-los a adaptar-se al paradigma actual de la Indústria 4.0. Dotem d’intel·ligència els espais perquè siguin capaços d’actuar si l’entorn canvia, sent especialistes en monitoratge i en sensorística. Creem una tecnologia a mida per a cada projecte, oferint als nostres clients l'oportunitat de tenir control i seguretat sobre els seus actius.

Arca.

Arca.

Arca. és una enginyeria, desenvolupadora i integradora de solucions tecnològiques dedicada a la gestió integral de xarxes de telecomunicacions i a la innovació en les operacions de negoci amb focus en la connectivitat, automatització i optimització de processos.

Abinsula

Abinsula

Abinsula ofereix consultoria especialitzada i solucions personalitzades en automoció, agricultura de precisió, biomèdica, per a camps d'integració encastats web i aplicacions mòbils, IoT i ciberseguretat. Som un equip de 110 enginyers amb base a Sardenya, Itàlia (Sassari i Cagliari), i amb oficines operatives a Torí i Barcelona. Les solucions que s'ofereixen van des del disseny de programari i l'arquitectura fins a la seva implementació per a productes comercials basats tant en plataformes de codi obert com a plataformes propietàries, incloent-hi també PoC i desenvolupament de productes realitzat pel departament d'R+D.

CESVA

CESVA

CESVA és una empresa fundada l'any 1969 a Barcelona i especialitzada en disseny i fabricació d'equips per a la mesura i control del soroll.

NPAW

NPAW

NPAW és una empresa d’Intel·ligència de Negoci i Big Data. La nostra plataforma, YOUBORA Infinity, dóna suport als serveis de media online en la presa de decisions transversals. YOUBORA Infinity correlaciona qualitat d'experiència amb contingut i comportament d'usuari. Proveïm informació descriptiva i predictiva per optimitzar el rendiment i maximitzar ingressos.

INGEDETEC

INGEDETEC

Constituïda al 2005, INGEDETEC és una empresa en plena expansió internacional que desenvolupa projectes per als sectors de l'automoció, ferroviari i aeronàutic.

FHIOS

FHIOS

FHIOS es una consultora que, a través de les persones i la tecnologia, dona resposta i solució a les necessitats digitals dels clients. L'objectiu del Grup Fhios és el d’oferir solucions digitals integrals.

La Salle

La Salle

Universitat Ramon Llull (URL) és una organització federada sense ànim de lucre formada per diferents centres universitaris. Fundació Privada Universitat i Tecnologia (FUNITEC) – La Salle és un d’ells, responsable de la formació universitària en els àmbits d’enginyeria, arquitectura i negoci.

SLB Systems

SLB Systems

Som fabricants de tecnologia d'avantguarda. Els nostres sistemes tenen relació directa amb el món de la seguretat, la gestió energètica i les telecomunicacions. Som especialistes en Telegestio IoT, senyals tècniques i també experts en els entorns que es relacionen amb la Fibra Òptica Plàstica (FOP) .

Fundació i2CAT

Fundació i2CAT

La Fundació i2CAT és un centre de recerca tecnològic sense ànim de lucre que promou activitats d’R+D+i al voltant de les tecnologies digitals avançades i la seva arquitectura, aplicacions i serveis. 15 anys de recerca internacional defineixen la seva expertesa en els camps del 5G, IoT, VR i tecnologies immersives, ciberseguretat, blockchain, Open Big Data i intel·ligència artificial. El centre col·labora amb empreses, administracions públiques, institucions acadèmiques i usuaris per tal d’aplicar aquest coneixement en la resolució de reptes socials i empresarials.

Nokia

Nokia

Especialistes en xarxes IP, solucions al núvol i accés de banda ultra ampla. Inventen i proporcionen les xarxes innovadores del demà. El seu factor diferencial és la creació de plataformes que formaran la base del món ultra connectat per fer realitat tot el potencial empresarial i ciutadà.

Sopra Steria

Sopra Steria

Sopra Steria es líder europeu en transformació digital i proporciona un dels portfolis de serveis més complerts “end-to-end” del mercat: consultoria, integració de sistemes, desenvolupament de software, gestió de infraestructures i serveis per a processos de negoci.

AUSTRALO

AUSTRALO

AUSTRALO és una empresa de màrqueting dedicada al Lab-to-Market. La seva missió consisteix a canalitzar el potencial de la recerca i la innovació d’avantguarda cap a la seva aplicació.

Smarty Planet

Smarty Planet

Smarty Planet som una empresa tecnològica especialitzada en la gestió de riscos naturals per mitjà de la tecnologia IoT. Possibiliten la recepció d'avisos i informes en temps real a través d'una potent plataforma Cloud propia. Actualment end trobem en procés d’expansió internacional.

Zemsania

Zemsania

Grup empresarial creat l’any 2003, treballant en el marc de la transformació digital: Consultoria tècnica, desenvolupament de projectes i aplicacions, formació tècnica, I+D+I.

Deep Solutions

Deep Solutions

Empresa especialitzada en Visió Artificial.

CSIC

CSIC

L'Agència Estatal Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) és la major institució pública dedicada a la investigació a Espanya i la tercera d'Europa.

Cliensol Energy

Cliensol Energy

Cliensol Energy som una empresa fabricant i  distribuïdora d'equips de medició de baix cost pel sector energètic, tant domèstic com professional. Portem més de 7 anys oferint solucions de baix cost per la gestió eficient de l’energia.  

Recircula Solutions

Recircula Solutions

Recircula Solutions és una empresa tecnològica que desenvolupa solucions pel sector de la gestió de residus urbans. Tenim l'objectiu de digitalitzar tota la cadena de valor dels residus, donant les eines a les autoritats per implicar els ciutadans en un nou paper actiu gràcies a l'ús d'incentius. Recircula tracta els reptes, les necessitats i les oportunitats per millorar els problemes de la gestió de residus a nivell mundial, amb el focus localitzat en els residus d'envasos orgànics, lleugers i de vidre.

Nuvathings

Nuvathings

Nuvathings és un proveïdor de solucions per a IoT que parteix d'una solució hardware horitzontal certificada per Notified Body i que es produeix sota esquema ISO67-System 5. A més a més, es pot adaptar a les necessitats del client en qualsevol vertical d'IoT gràcies al seu versàtil factor de forma.

CTTC

CTTC

El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) és una institució de recerca sense ànim de lucre amb seu a Castelldefels (Barcelona), com a resultat d'una iniciativa pública de la Generalitat de Catalunya.  

SmartMonkey

SmartMonkey

SmartMonkey, la IA que fa la logística més intel·ligent

PickData

PickData

Empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de hardware per aplicacions IIoT, així com al desenvolupament de plataformes IoT Cloud. Àmbits de treball: energia, mobilitat elèctrica, edificis, indústria i M2M.

SIMON

SIMON

SIMON crea solucions i experiències digitals per les llars, els negocis i les ciutats. SIMON ofereix als usuaris la possibilitat de crear espais i atmosferes que es poden tocar, veure, escoltar i sentir. Sensacions úniques a l'abast de la mà. Simon Light Up Emotions.

Orain

Orain

Orain neix l'any 2016 amb l'objectiu de solucionar molts dels problemes sorgits de la interacció entre màquines d'autoservei i persones. La plataforma busca oferir una millor experiència abans, durant i després de la compra a través d'una aplicació mòbil compatible amb tota mena de màquines autoservei,  independentment de l'operador i el servei (vending, cafè, bugaderies, neveres, estacions de servei, renta-cotxes, etc).

Smart Care Technology

Smart Care Technology

Empresa proveïdora de serveis en el sector salut i energètic, amb desenvolupament propi de dispositius intel·ligents, plataforma i sistema d’anàlisis.

Saltó

Saltó

Electrónica Saltó és una empresa amb quasi 25 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis de manteniment en l’entorn IT per a grans empreses (banca, administració pública, indústria) amb activitat en l'àmbit nacional. D’aquesta experiència naix SOM el 2011, la plataforma tecnològica de solucions i microsolucions de gestió per a l’entorn IoT.

IOTIP

IOTIP

IOTIP són desenvolupadors de projectes IoT integrals basats en la tecnologia, on els clients poden millorar la seva oferta, funcionalitats i experiències de compra dels seus productes i serveis. Des del hardware fins a la industrialització del producte.

Inovum

Inovum

Inovum és un proveïdor de serveis informàtics amb seu a Barcelona i amb experiència en el desenvolupament i la integració de programari per a la indústria 4.0. El nostre objectiu fonamental és el disseny i desenvolupament d'aplicacions empresarials complexes per a la indústria IoT amb un fort enfocament en I+D.

Bettair

Bettair

Bettair® és una plataforma que permet traçar mapes de qualitat de l'aire en ciutats a una escala sense precedents. Es basa en un gran desplegament de sensors de gas d'alta precisió que utilitzen algorismes avançats de postprocessat.  Inclou el Hardware (la xarxa de sensors), Software (back/front end) dedicat a les ciutats i una APP dirigida als ciutadans.

DOXA Innova & Smart

DOXA Innova & Smart

DOXA Innova & Smart és una empresa basada a Barcelona amb oficines a Madrid, Brussel·les, Houston i Bogotà, amb una àmplia experiència de més de 25 anys realitzant consultoria estratègica, especialitzada en l'ús de les TIC com facilitadores de la transformació dels territoris i organitzacions, tant públiques com privades.

Promax

Promax

Empresa amb 55 d’experiència en el disseny i fabricació de tota mena de productes electrònics. Atenent una variada cartera de clients amb necessitats que van des del prototipatge a les grans produccions de producte acabat claus en mà.

Nexiona

Nexiona

Equip nascut a Barcelona i apassionat per la tecnologia dins el marc de la Internet de les Coses. Ofereix un creador de plataformes als integradors i plataformes personalitzades per a qualsevol empresa.

E-STRATOS

E-STRATOS

E-STRATOS Geosystems és una empresa sorgida d’un projecte compartit de les start-ups tecnològiques MDRONE, AgroMapping i AKIS International i amb el suport de l’Agència Espacial Europea a través del programa EOEI.

ENGISOFT Cloud Services

ENGISOFT Cloud Services

ENGISOFT Cloud Services és una empresa especialitzada en arquitectures i desenvolupaments en Cloud. Som socis consultors d'Amazon Web Services, avalats per la qualitat dels nostres projectes i arquitectes certificats. Les nostres àrees d’experiència engloben des de consultoria, disseny d'arquitectures al cloud, desenvolupament de software cloud, digitalització de components físics per IoT, etc.

Sparsity

Sparsity

Sparsity és l’spin-off del grup DAMA de la Universitat Politècnica de Catalunya especialitzada en l’anàlisi i la gestió del Big Data que té una llarga trajectòria de col·laboració amb empreses com ara IBM, Oracle, CA Technologies i ha participat en nombrosos projectes de I+D de la UE.

AEInnova

AEInnova

Alternative Energy Innovations revalortiza el calor residual industrial millorant l’eficiència energètica i creant dispositius de sensorització sense fils auto-alimentats sense bateries.

The Things Network

The Things Network

Desplegament col·lectiu d'una xarxa LoRaWAN.

Tecsidel

Tecsidel

Tecsidel és una empresa amb 240 professionals, 3 oficines a Espanya i 7 a l'estranger que desenvolupa software i integra sistemes IT avançats, en tres àmbits: Sistemes de Peatges i ITS, Sistemes Logístics i Solucions TIC.

Run IoT

Run IoT

RunIoT desenvolupa solucions IoT innovadores per a millorar la eficiència  de les empreses. A través de la seva plataforma IoT i els seus dispositius que s’hi connecten, ofereixen un servei totalment complet i adaptat a les necessitats.

Lonuvol

Lonuvol

Lonuvol és una empresa proveïdora de serveis al núvol i projectes de digitalització a nivell d’arquitectura, consultoria i d’implementació de solucions.  

Hamamatsu

Hamamatsu

Filial d’empresa japonesa que és a Catalunya desde 1991 dedicada a la fabricació de dispositius i equips relacionats amb l’emissió i detecció de llum. L’empresa matriu japonesa Hamamatsu es va crear a l’any 1953, te 2000 empleats i factura més de 1000 milions USD.

Trentia

Trentia

Trentia Consulting és una empresa del sector IT especialitzada en àmbits tecnològics de projectes, formació, outsourcing i amb sistemes IoT.

MESFER

MESFER

La nostra dilatada experiència ens avala en la recerca de solucions per a tota mena de projectes. Ens permet dissenyar, programar i executar els projectes més avançats  i ens dóna la possibilitat de brindar als nostres clients un tracte directe i personalitzat amb una qualitat de servei contrastada, oferint una resposta eficaç, eficient i professional.

Sistemes Electrònics PROGRÉS

Sistemes Electrònics PROGRÉS

Sistemes Electrònics Progrés es dedica, des de 1985, al disseny i fabricació de programadors per al reg, fertirrigació i telecontrol de l’aigua. Aquesta especialització li ha permès oferir solucions per al reg de finques agrícoles, zones enjardinades i comunitats de regants. Avui, la gamma AGRÓNIC és coneguda per l’avançada tecnologia, qualitat i fiabilitat, i per l’acurat servei pre i post venda que l’empresa ofereix.

FRACTUS ANTENNAS

FRACTUS ANTENNAS

Amb seu a Barcelona, Fractus Antennas SL dissenya, fabrica i comercialitza mini, off-the-shelf antenes per dispositius IoT, connectivitat Mobile i short-range wireless. Fundada com un negoci independent d’antenes al 2015, NN va néixer de Fractus SA i combina un respectat equip d'R+D amb provades capacitats de fabricació i escala per portar al mercat una nova generació d'antenes per satisfer les necessitats de connectivitat mobile i wireless dels OEM.

Barkeno Advisors

Barkeno Advisors

A Barkeno pensem que les Smart Cities ja han descobert que la qüestió no és només posar sensors i fer BigData, sinó provocar la innovació social i ciutadana de la mà d'estratègies tecnològiques centrades en la ciutadania. Una ciutat intel·ligent és una ciutat innovadora, i viceversa.

Steema Software

Steema Software

Steema Software es va fundar el 1996 i es dedica al desenvolupament d'eines per la visualització de dades. La principal línia de producte són les llibreries gràfiques per programadors, amb la recent incorporació d'una plataforma d’anàlisi que connecta i reprodueix informació sensorial IoT per la seva visualització i anàlisi.

Barcode Market

Barcode Market

Barcode Market és una empresa catalana dedicada a la venda de dispositius mòbils industrials i al desenvolupament d’aplicacions IoT per a la Indústria (I2oT).

Padel Time

Padel Time

Comercialització i desenvolupament d’automatismes per instal·lacions o espais compartits integrada amb gestió de reserves que permet ser actuada des d'apps i backoffice.

Doonamis

Doonamis

Doonamis és una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions mòbils natives.

Codi Tramuntana

Codi Tramuntana

Equip de 15 desenvolupadors de software, especialitzats en RoR, iOS, Android, NoSQL i molt més, perfecte per afrontar i resoldre reptes tecnològics de projectes IoT.

Imaginae

Imaginae

Imaginae és una empresa jove, amb més de 8 anys al mercat, principalment tecnològica, amb coneixements en 3 àrees: Internet, Ecommerce i Mobile.  Treballen com a partner tecnològic en Internet de diferents empreses, tant en plantejaments de desenvolupaments tècnics com estratègics i de màrketing digital.

Maccion

Maccion

Maccion ofereix solucions que milloren els processos productius a partir de la capacitat de sensorització del món físic: “Sent i gestiona a temps real!”. Acompanyem, desenvolupem i integrem sistemes de gestió que aporten valor als nostres clients a partir d’un full de ruta amb una inversió controlada i vàlida a curt i llarg termini: “El món intel·ligent amb petites inversions”

Call2World

Call2World

Call2World és bona gestionant les comunicacions empresarials. Entenent les necessitats reals i amb una flexibilitat impròpia del mercat de les telecomunicacions oferim solucions completament personalitzades, sempre tractant de reduir la despesa. Són especialistes en trucades internacionals, roaming, solucions BYOD i numeració global. Call2World ofereix solucions de connectivitat intel·ligents i projectes a mesura.

OnTrace

OnTrace

OnTrace és una plataforma IoT hardware i software que permet la gestió eficient dels espais físics que reben visitants.

ENGIDI

ENGIDI

Start-up orientada al disseny de tecnologia wearable i la gestió de dades per millorar la seguretat dels treballadors i actualitzar els espais industrials.

Everis

Everis

Everis an NTT DATA Company és una consultora multinacional que ofereix solucions de negoci, estratègia i outsourcing desenvolupant la seva activitat en els sectors de telecomunicacions, entitats financeres, indústria, utilities, energia, administració pública i sanitat.