Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferència “Aprèn a crear productes i serveis intel·ligents gestionant informació”

novembre 30, 2017 @ 6:30 pm - 7:30 pm

En aquest workshop, Óscar Alonso, professor de The Valley, i Technical Manager de Data Management & Analytics a Everis, mostrarà com implantar models de monetització de dades, coneguda també com Infonomia, l’objectiu és gestionar la informació com un nou tipus d’actiu empresarial, tal com fan companyies com Uber o Airbnb.

L’era digital genera noves oportunitats per a la generació de nous productes i serveis. Organitzacions de tot tipus i grandària recullen, emmagatzemen, processen i intercanvien grans volums d’informació. Però al mateix temps, s’enfronten a importants reptes com ara gestionar les dades, garantir la seva privacitat, o complir amb regulacions i estàndards interns i externs de protecció de dades. Per ser competitives, les organitzacions, han de ser capaces de gestionar i explotar amb una visió analítica els seus actius intangibles: les dades.

En aquesta sessió es presentaran múltiples casos pràctics, com és el de la companyia Streamr, que han dissenyat i construït una arquitectura per a la compartició i publicació de dades en temps real procedent de dispositius connectats, i que es monetitza mitjançant la subscripció a aquestes fonts de dades.

La sessió es podrà seguir de manera presencial o en streaming.

 

Incripcions gratuïtes aquí.

Mostra els detalls

Data:
novembre 30, 2017
Hora:
6:30 pm - 7:30 pm
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Web:
http://www.ctecno.cat/conferencia-apren-a-crear-productes-i-serveis-intel%C2%B7ligents-gestionant-informacio/

Organitzador

CTecno
Web:
http://www.ctecno.cat/

Recinte