Informació

Electrónica Saltó és una empresa amb quasi 25 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis de manteniment en l’entorn IT per a grans empreses (banca, administració pública, indústria) amb activitat en l'àmbit nacional. D’aquesta experiència naix SOM el 2011, la plataforma tecnològica de solucions i microsolucions de gestió per a l’entorn IoT.

Quina activitat desenvolupen dins el món IOT?

SOM és una plataforma de solucions enfocada a la digitalització i a la millora dels processos en àmbits de la Indústria 4.0, eficiència energètica, manufacturing, logística, Smart Cities, banking, agricultura o eHealth.  Mitjançant la recepció de dades d’altres sistemes o dispositius IoT, SOM activarà accions de forma automàtica i intel·ligent. Mitjançant tècniques de Machine Learning podrem crear models de comportament de dispositius IoT que s’usaran com a activadors d’ordres en un model predictiu de gestió del manteniment.  SOM facilita enormement la gestió d’operacions i l’assignació d’accions a recursos, mantenint un control de l’activitat de forma minuciosa i en linia. De la mateixa manera, es facilita  informació d’ajuda als intervinents, com per exemple un històric d’accions realitzades en una màquina, dispositiu IoT o robot, amb l’objectiu de facilitar la recol·lecció de dades, així com la disminució dels temps emprats en les operacions.

SOM és una plataforma cloud multitenant  amb aplicacions web i mòbil, que permetrà escalar a cada client de forma individual i segura. SOM es connectarà amb els ERPs més habituals del mercat.

Cas d’ús:

Gestió del servei tècnic de manteniment d’una empresa fabricant d’equips industrials. Mitjançant la recepció de peticions de servei per email o web, els dispositius IoT desencadenen els fluxos de gestió d’ordres de treball. Processos de planificació de tècnics, gestió d’actius, gestió de SLA’s, geoposició d’ordres i tècnics, dispatching automàtic, reporting o control econòmic de projectes.

Informació de contacte

Grup Saltó

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
Edifici TIC. Oficines 1 i 6.
Lleida, 25003

Telèfon: 902 202 357
info@groupsalto.com