Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

III Jornades CTecno

desembre 19, 2017 @ 8:30 am - 4:00 pm

Sota el lema #TIC4life, el CTecno proposa una gran jornada de reflexió que posa sobre la taula diferents àrees de debat, des de l’evolució i reptes de la innovació fins a la implantació de la tecnologia pel benefici de la societat.

Les III Jornades CTecno tracten sobre l’impacte de la innovació tecnològica en el benestar de les persones, concretament en l’àmbit de l’entreteniment, el lleure i l’esport, que s’està transformant digitalment. El sector de la tecnologia desenvolupa gadgets per millorar el rendiment i treure el màxim partit a les hores de pràctica esportiva. L’objectiu de la trobada és copsar quines són les necessitats i expectatives que la societat, l’economia i el món de l’entreteniment i el benestar manifesten en relació a l’aplicació de les noves tecnologies en la gestió i la realització de la pràctica esportiva i recreativa.

Les III Jornades CTecno estan adreçades als professionals de les Telecomunicacions, la Informàtica, la Innovació i les TIC, a totes les empreses (grans, PIME i start-ups) del sector o afins, a institucions, públiques o privades, i a totes aquelles persones amb inquietuds tecnològiques.

Coneix els ponents.

Mostra els detalls

Data:
desembre 19, 2017
Hora:
8:30 am - 4:00 pm
Web:
http://www.jornadesctecno.cat/

Organitzador

CTecno

Recinte