Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Brokerage Event Smart City Expo World Congress

novembre 14, 2017 @ 10:00 am - novembre 16, 2017 @ 6:00 pm

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l’Smart City Expo World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network (EEN).

Si vols accedir a oportunitats en licitacions de contractació pública, el PPACT (projecte UE liderat per ACCIO) t’obre l’accés als principals mercats europeus. El PPACT estarà present al SCEWC i al Brokerage amb diverses activitats relacionades en promoure la trobada entre l’empresa i el client públic europeu. Consulta oportunitats en licitacions aquí.

Les empreses participants en aquest Brokerage Event tindran l’oportunitat de fer reunions individuals de 30 minuts pre-acordades amb organitzacions d’arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar-hi:

  • Fins al 3 de novembre: Registra’t a la plataforma de l’esdeveniment i crea un o més perfils de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • Del 4 de setembre al 7 de novembre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Del 14 al 16 de novembre: Les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l’estand del Brokerage Event.

Per més informació sobre el congrés podeu consultar la web de Fira.

Mostra els detalls

Inici:
novembre 14, 2017 @ 10:00 am
Finalització:
novembre 16, 2017 @ 6:00 pm
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Web:
http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2017/11/brokerage-smart-city-expo-wc.jsp

Organitzador

Recinte